Alegeti mijlocul de transport care vi se potriveste

Camion 24 tone prelata

Camion 24 tone prelata

Camioanele de 24 tone sunt cele mai des intalnite si cele mai folosite atat pentru un transport de marfa in regim camion complet sau regim grupaj in functie de cantitatea de marfa ele avand un volum de 90-100 metri cubi.

Aceste camioane pot fi solutia ideala pentru orice tip de marfa care nu necesita un regim special.

Modalitatile de incarcare sunt foarte la indemana pentru orice tip de marfa, incarcarea in aceste camioane putandu-se face: prin spate; pe laterar; pe deasupra; avand urmatoarele dimensiuni: lungime: 13,6m; latime 2,45m; inalţime pana la 2,70m.

In cazul unor nevoi speciale putem oricand sa gasim un alt camion cu prelata de un tonaj mai mic sau mai mare(cu remorca).


Camion 22 tone frigorific

Camion 22 tone frigorific

Pentru un transport de marfa perisabila camioanele frigorifice vor asigura fie o congelare a produselor pe toata durata transportului, fie mentinerea lor la o temperatura constanta.

In functie de cantitatea de marfa va putem pune la dispozitie si camioane frigorifice de un tonaj mai mic sau mai mare.

Camion tip sprinter 3.5 tone(Carosat)

Camion tip sprinter 3.5 tone(Carosat)

Aceste camioane pot asigura un transport de marfa rapid atat intr-un regim de camion complet sau grupaj, fiind des folosite pentru marfuri usoare sau pentru un volum de marfa mic.

Va putem pune la dispozitie camioane de mici dimensiuni de tip duba sau prelate in functie marfa pe care doriti sa o transportati.

cerere de oferta