PUTEM OBTINE CEL MAI BUN PRET IN CEL MAI SCURT TIMP

SIMARCARGO - CASA DE EXPEDITII

CASA DE EXPEDITII

Infiintata in anul 2014 cu capital integral privat, S.C. SIMAR CARGO S.R.L. are ca domeniu principal de activitate intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale de marfuri.

Compania noastra detine in portofoliu peste 400 de clienti activi si peste 500 de firme de transport contractate, din diverse tari si locatii ale Europei, in asa fel incat orice destinatie poate fi considerata „langa casa”.

Transporturile intermediate de noi sunt atat in sistem exclusiv cat si in sistem de grupaj. Punem la dispozitia clientilor nostrii camioane de diferite dimensiuni si capacitati.

Pentru a obtine o cerere de transport va rugam sa completati formularul de pe pagina cerere de oferta.
CASA DE EXPEDITII

Oferim servicii de transport rapide la preturi accesibile.

Compania de expeditii SIMAR CARGO are ca obiect de activitate intermedierea transporturilor rutiere de marfa (interne si internationale). Obiectivul nostru este de a practica servicii rapide la preturi accesibile, in care primeaza cerintele clientului nostru.

In cadrul companiei nostre veti gasi solutiile optime in domeniul transportului de marfa, la cel mai bun raport calitate-pret-rapiditate, potrivit cerintelor dumneavoastra.

Avand un portofoliu ce include clienti de prestigiu, atat din Romania, cat si externi, compania noastra se asigura ca intotdeauna marfurile sa fie transportate intr-un mod sigur si rapid.

Pentru a obtine o cerere de transport va rugam sa completati formularul de pe pagina cerere de oferta.
CASA DE EXPEDITII

Dispunem de o echipa cu o vasta experienta in domeniul transporturilor rutiere.

Bazandu-se pe profesionalism in domeniul transporturilor, echipa noastra de specialisti va asigura conditiile cele mai bune desfasurarii transportului dumneavoastra.

Zilnic, va stam la dispozitie cu noi idei si suntem receptivi la orice sugestie din partea dumneavoastra, astfel incat sa va putem oferi servicii complete de transport la export, import, intern si intracomunitar la cele mai bune preturi.

Pentru a obtine o cerere de transport va rugam sa completati formularul de pe pagina cerere de oferta.
900+Furnizori Contractati
1000+Clienti Activi
500+Firme Transport
7Oameni in Echipa

Echipa noastra poate obtine rapid cel mai bun pret pentru transportul Dumneavoastra.

Cunoasteti echipa noastra

OBTINTI ACUM CEL MAI BUN PRET PENTRU TRANSPORTUL DUMNEAVOASTRA

Puteti obtine rapid o oferta pentru cel mai rapid, sigur si avantajos transport rutier pentru marfa Dumneavoastra.

CERERE DE OFERTA